Back to All Events

Opening ceremony / Karmakiller SHIFT 2019 / Avajaisseremonia

Karmakiller Yoga Festival begins in the best possible way; Killers are gathering together for morning coff… PRANA! We join for mantras, greet and cheer the day to come, let a short meditation fall on us … and dive into a new day of karmakilling in these boosts! Be there in time not to lose a minute of this precious venom for karma!

PS. Opening ceremony is a free extra event: welcoming anyone who has bought a KK day ticket.


Karmakiller Yoga Festival alkaa parhaalla mahdollisella tavalla; Killeroijat kokoontuvat jo aamusta yhteen. Hersytämme pranaa, mantroja ja yhteismeditaation yllemme ja sukellamme uuteen killerointipäivään näissä boosteissa! Olethan paikalla ajoissa, ettei minuuttiakaan tästä mehukkaasta karmankilleroinnista mene sivu suun.

PS. Tilaisuus on extratilaisuus eli ilmainen kaikille KK-päivälipun ostaneille.

Later Event: October 19
Indran verkko / Mia Jokiniva