Back to All Events

SUN / Closing ceremony / DEEPTHI and all karmakillers!

Karmakiller huipentuu sunnuntai-illan yhteiseen energiabakkanaaliin isossa Hanuman Hallissa. Pidä joogapipostasi kiinni Irma, sillä nyt juhlitaan karman kaatumista moninaisin rituaalein! Voi olla että karmasi lisäksi lentoon lähtee myös joogamattosi, kun vaivut metta-meditaation ja DEEPTHIn mantrakylvyn energisoivaan marinaadiin. Bliss time! 

Karmakiller culminates on a Sunday night into a joint energy blast at the big Hanuman Hall. Hold onto your yoga beenie, dear Deborah, as we are now celebrating the fall of karma with multiple rituals! It may be that besides your karma, your yoga mat is flying away too, once the metta meditation and DEEPTHI’s mantra bath marinade are spread out.

Earlier Event: October 20
Boom to bloom! / Meri Mort