Back to All Events

Kaukaisuuksista kotiin - muinaisesta Intiasta pyhään Eurooppaan / Aki Cederberg

LUENTO: Miten voimme lähestyä omia, usein katkenneita pakanallisia henkisiä perinteitämme Euroopassa? Mitä pyhät paikat merkitsevät ja millä tavalla muinainen traditio voi ottaa muotonsa jälkimodernissa maailmassa? Entä mitä tällä kaikella on tekemistä joogaperinteiden kanssa? Cederberg kuvailee kirjassaan Journeys in the Kali Yuga pyhiinvaellustaan Intian esoteerisen tradition ja perinteisen joogan alkulähteille, sekä vihkimystään pelättyjen “pyhien hullujen” eli naga-babojen maailmaan, joka lopulta johti hänet takaisin omien pakanallisten perinteidensä, juuriensa ja jumaliensa äärelle. Tätä henkistä kotiinpaluuta ja sen merkitystä sekä yksilön että kollektiivin tasolla Cederberg avaa myös Karmakillerin luennollaan.

Earlier Event: October 19
Saham Flow / Ulrica Norberg