Back to All Events

Karmakiller / Hanna Manninen

PRACTICE: Karmakiller is an practice that combines unparalleled joy with yoga and dance! Simple but challenging choreographies danced to music are inspired by yoga asanas, bollywood, hip hop, reggae, meditation and what not! Hanna is not only a great yoga teacher, but also a very experienced group instructor, whose choreographic lessons are known to be engaging, rich in flavours and yet consistent and clear. Karmakiller (on the fly) is a class for anyone, regardless of the background of experience.

HARJOITUS: Karmakiller on tunti, joka yhdistää ennennäkemättömällä riemulla joogan ja tanssin! Musiikin rytmiin tehdyt helpot koreografiat inspiroituvat hiphopista, reggaesta, jooga-asanoista, bollywoodista, meditaatiosta ja kaikinpuolisesta rytmistä sekä sykkeestä! Hanna on paitsi joogan myös tanssillisen ryhmäliikunnan pesunkestävä ammattilainen, jonka koreografiset tunnit tiedetään mukaansatempaavina ja silti johdonmukaisina ja selkeinä. Karmakiller-tunnin lennossa opittavat, musiikin säestämät koreografiat tempaavat kenen tahansa kokemustaustasta riippumatta mukaansa ja näyttävät, kuinka löytää uudenlaista iloa, hikeä ja heittäytymistä joogaasi!